Wednesday, November 7, 2007

Magyar Kommunikáció Tudományi Center

Újabb szép reményű versenyző csatlakozott a Naív és Pénzéhes Egyszerű Embereket Otromba Módon Manipuláló Gátlástalan Társaságok hazai klubjához. A legalapvetőbb freudi pszichológia alkalmazása nélkül is megmosolyogtató fejléc után hihetetlen ígéreteket kapunk a debreceni illetőségű "Magyar Kommunikacio-Tudomanyi Alapitvany"-tól, mely ijesztővé csak akkor kezdhet válni, amikor az oldal továbbgörgetése során kiderül, készítőinek elképzelése szerint itt egy puszta viccnél többről van szó valójában:




A valóság a könnyen befolyásolható közönség szemei előtt fog szilánkjaira hasadni, hogy aztán egy új, minden másnál érthetőbb és fontosabb eszköztárral gazdagodjon a becses hallgató:

"Búcsú a tudomtól... Sok nyitottságot és sikert a 3 napos bemutatkozáshoz. Az információk speciálisan a vagyonépítés köré vannak fonva, és széles körben használható bármilyen területén az életnek, hiszen létezésünk Quantum-milliője ugyanazon törvényszerűségek alapján működik. Gazdagítsd a világot!"


Nos, a bárki által korlátlanul hozzáférhető információ világában egy erős búcsú a tudomtól, egy kis nyitottság, és indulhat is az agymosás a 3 napos tanfolyam!

Kis odafigyeléssel egyértelművé válhat, hogy amit eddig hallottunk máshol, Jézus, Xenu, az Uri Geller féle pszi-erő és a többiek sehol sincsenek a minden törvényszerűség alapjául szolgáló Quantum-milliőhöz mérten.

Ennek feldolgozásához és megértéséhez sok sikert kívánunk a tanfolyam végzett és leendő növendékeinek!

1 comment:

Anonymous said...

kapcsolódó irodalom:
http://en.wikipedia.org/wiki/A_Course_in_Miracles