Friday, November 16, 2007

A pofáraesett becsületes magyar konzumidióták napja


Magyar barátságos vendégszeretettel áthatott fogyasztói kultúránk ékköve: "Kávét, teát akar az úr, hahahahahaha!"


Szegény, szerencsétlen, semmiről sem tehető becsületes magyar vásárlókat már megint csúnyán felültették azok! Ők tehetnek minderről, a szerencsétlen tétova vidéki redneckekek napi programjának ellehetetlenítéséről, a négy fal között megőrült magyar kisnyugdíjasok ingerszegény életének konzerválásáról valamint a csinos "ne haragudj de én ide dolgozni jöttem" fiatal lány fedettpályás kliensvadászatának becsületes munkanapjának ellehetetlenítéséről.


"Én csak egy TELEVíZIÓT szerettem volna venni."


Bár a TV-ből tájékozódnak, mégiscsak kell egy új, nagyobb TV a tájékozódáshoz! Nehogy valamiről lemaradjunk ami a TV-ben van! Az egyszeri magyar ember nem vásárol Ebay-en, interneten, külföldi nyelvű oldalakat nem olvas, neki nem kell más, engedtessék már meg neki hogy a tévében is bemondták legújabbplázában vásárolhasson, ősi magyar módra, mert a magyar embernek joga van a plázában vásárolni! Még ha azoké is a pláza, és ezzel a tudatostól ugyan messze álló, de masszív vásárlói mentalitással a sokat siratott kis boltokat ölik meg tonnaszámra!


Remélem mihamarabb mindenki számára egyértelművé válik, hogy a szerencsétlen böcsületes, intelligens magyar nép, aki már annyi tudóst adott a világnak, ismét csúnyán fel lett ültetve azok által, itt szándékos butítás, népírtás folyik, kéremszépen, hát nem látják, hogy a derék, becsületes magyar emberrel nem lehet sokáig szórakozni, mert aztán ha elrontják az egész szabadnapját, hát nagyon ideges lesz?


Forrás: subba.blog.hu

1 comment:

Anonymous said...

Tinédzser koromban nagyon fontosnak tartottam, hogy lejegyezzem, milyen NEM szeretnék lenni ha felnövök. Az egyik legfontosabb dolognak - akkor - azt tartottam, hogy ne szidjam sose a fiatalokat.
Azóta ugyan már szidom őket, de ez a videó rádöbbentett, mi is valójában a legfontosabb az öredeés során az elbutulás elkerülése érdekében:
NE VEGYÉL SOHA TELEVÍZIÓT.

ezt az egyet kell feljegyeznem magamnak.
(persze addigra már rég nem lesz televízió.)