Monday, December 3, 2007

Űrtesco


Nemrégiben publikált "Magyar Kommunikáció Tudományi Center"-rel kapcsolatos cikkünkkel kapcsolatban kaptunk egyik kedves olvasónktól egy rendkívűl érdekes beszámolót a tanfolyam hangulatát illetően:

"Ha te nem szereted a törvényeket vagy a sztenderdeket, mert te a szabadság zászlaja alatt éled az életed, akkor nyugodtan menj ki a Himalájába, mássz rá fel, a hegyet nem fogja érdekelni, ha belepusztulsz. Akkor esetleg kezded majd tisztelni, hogy van olyan dolog, ami úgy van akkor is, ha téged nem érdekel. One of them is gravity."


Teljes beszámoló olvasásához, illetve ha többet szeretne tudni a "pénzintelligenciá"-ról (tehát nem intelligencia, vagy pénzügyi ismeretek, hanem csak így: pénzintelligencia !) A beszámolóhoz
kérjük kattintson ide!

A csodáról többet megtudhat a népszerű ingyenes, bár reklámoktól kissé zsúfolt geocities tárhelyszolgáltatónál elhelyezett oldalról: http://www.geocities.com/lilukienajee2002/course.

Akik lusták kattintani, azok számára íme néhány rövid idézet; avagy lássuk, miféle tanításban lehet részünk, miután kifizettünk 150.000 forintot, és kényelmesen elhelyezkedtünk a székünkben:

A csoda - korrekció. Nem kreál és egyáltalán nem változtat. Egyszerûen a pusztításra tekint és emlékezteti az elmét, hogy amit lát, az hamis. Hibát javít, de nem próbál az érzékelésen túlra menni, sem túllépni a megbocsátás funkcióját. Így az idõ határain belül marad. De kikövezi az utat az idõtlenség és a szeretet felébredésének visszatértéhez, mivel a félelem elillan gyengéd gyógyítása alatt.

Köszönjük Miklósi Gábornak a Magyar Narancsban publikált remek beszámolóját!

No comments: