Thursday, December 13, 2007

Miért olyan fontos nekünk a Szent Korona?

A földön egyetlen nemzet él, és ez a magyar, amelyik amikor kellett, elkészítette az eljövendő isteni király koronáját, mivel az apostoli hitvallásban fogalmazottak szerint Jézus halálát, feltámadását és mennybemenetelét követően megjövendölték, hogy visszatér, elfoglalja trónját és királyságának nem lesz vége. Azért szent a Korona, mert a visszatérő Istenkirály számára készítette azt hűséges népe, amint ez a Szent Korona homlokzatán is látható. Ez az oka annak, hogy a világon egyetlen olyan nemzet van, amelynek számára Jézust követően, Attila királytól az utolsó koronás főig, ezerhatszáz éven át csak az lehetett legitim uralkodó, akit a Szent Koronával, azaz az eljövendő Nagy Király, Jézus utólagos jóváhagyásával kentek fel. A Szent Korona szentsége tehát nem a múltból, hanem a jövőből fakad. Olyan pecsét ez, amely a magyar nemzet és Isten egyedülálló szövetségét rögzíti. A Magyar Gárda tagja erre az ősi szövetségre tesz esküt, miáltal belép a legderekabb és legvitézebb magyarok tágas csarnokába.



Forrás: Magyar Gárda Hivatalos honlap

4 comments:

Anonymous said...

kösz a kommentet
zsíros kis blog
hasonló célokkal, és kössz h kiraktál linknek...
csúnyább jövőt!
benkő

Anonymous said...

szerrvussz
nem értem cinizmusodat, hiszen jézus is magyar volt, mivel a neve is magyar!

annyira szánalmasak amúgy ezek, tényleg, a sok katonásdit játszó lelkibeteg, hát oviban nem tudták kiélni magukat? ez szomorú... az egyházukról nem is szólván.

na hajrá, blogtárs:)

Anonymous said...

tettem egy neked való bullshitet a blogunkra:)

Anonymous said...

Tisztelt Nemtomkivagy!
Felháborodásunknak adunk hangot, hogy az olyan nemezeti jelkíp mint a szentkorona mellet nem említed meg a magyar pájínkát!Ez nemzetietlen, kirekesztő és elhatárolódodunk attól is akitől még nem tettük meg!
A szentkoronárúl aztat is kell tuni hogy Östván kiráj pusztaji veresburral is szenté tette, pesze akkoriba még a pájinka a kisnép itókája vót ám, me egyébként ráföcsintet vóna pájinkát is!