Tuesday, December 11, 2007

Piros pontot Sólyom Lászlónak!

Bár erősen kételkedtünk, hogy Sólyom László állást foglal, és attól féltünk, hogy szokásához mérten ismét félszegen kitér a kisebbségi ombudsman által felvetett állásfoglalás elől, nem várt módon mégis kellemes csalódás ért minket: Sólyom László ugyanis határozottan elítéli a harsogó, újfasiszta, gyűlöletgerjesztő, nyiltan kirekesztő magyarországi szégyenszervezetet, a Magyar Gárdát..

"A Magyar Gárda december 9-i felvonulása kifejezetten cigányellenes tüntetés volt" - írta a köztársasági elnök a Kállai Ernő kisebbségi ombudsmannak címzett keddi válaszlevelében. "Amellett, hogy ideológiájuk elvetendő, ezek az akciók gyakorlatilag is mérhetetlenül károsak, olyan légkört teremtenek, amely csakis nehezíti a cigányság társadalmi beilleszkedésének előrehaladását" - fogalmazott Sólyom László.

"Egyetlen jóakaratú ember sem tűrheti az emberi méltóság megsértését és egyenlő méltóságunk megkérdőjelezését. Ki kell fejeznünk tehát szolidaritásunkat" - olvasható az államfő levelében.

A köztársasági elnök felhívta a figyelmet arra, hogy a december 9-i tatárszentgyörgyi felvonuláson a Jobbik egyik szónoka negatív tulajdonságokat etnikai, faji vagy biológiai meghatározottsággal kötött össze. "Az ilyen gondolatokat, amelyek a náci ideológiának is részei voltak, a leghatározottabban visszautasítom" - írta.


Reméljük, miután a kissé jobbra húzó köztársasági elnök is nyiltan náci, káros és elítélendő szervezetnek minősítette az ország amatőr szégyentársulatát, azok a szerencsétlen, megtévelyedett, buta emberek is elhatárolódnak a magyar gárdától akik bármilyen módon támogatták ezt a mindenféle erkölcsi és morális szinvonal alatti társaságot. Nyilván most sok elvakult, fanatista "mélymagyar" kitalálja majd, hogy Sólyom László valójában zsidó, és eladja az országot, de kérjük, legyen önben jóérzés, és határolódjon el Ön is ezektől a senkiházi, uszító alakoktól, és ha pechére ismerősei között vannak szimpatizánsok, akkor legyen jó hozzájuk, és szóljon nekik is, hogy tegyenek így!

Egy ilyen szervezet csak akkor működhet hatékonyan, ha elég fogyatékos hülye támogatja, kérjük ne támogassa lelkisérült emberek agresszív masirozását - támogassa a rehabilitációjukat, a gyógyulásokat, adjon nekik egy esélyt a társadalomba való beilleszkedésre - függetlenül attól, hogy ők ezt elvennék másoktól!

És most lássunk egy videót a gyalázatos banda szánalmas masírozásáról:



Teljes cikk: Sólyom elítéli a Magyar Gárdát

3 comments:

Anonymous said...

Nem kellett sokat várni, már kezdődik is a vádaskodás...
http://kuruc.info/r/1/19312/

"A Kuruc.info szerint Sólyom, aki a cigány és zsidó fajvédőket bármikor meghallgatja és minap is előttük esdekelt, nem lesz hajlandó fogadni Vonát. Amivel csak újabb jelét adja, hogy hazánkat egy magyarellenes faji diktatúra irányítja."

Kitartás Laci bácsi, ezt most jól tetszett csinálni!

Anonymous said...

mi az istent képzelnek ezek valójában?! ők lesznek az igazságosztók??

mégis többet kell elengedni a gyerekeket szórakozni - farsangi bulikba meg szilveszteri partikra, hadd öltözzenek be eleget gyerekkoruk során, hogy ráunjanak a katonásdira, mire "felnőnek".

szégyen, nem hiszem, hogy Európa bármely más országában ilyen létezne, vagy akár létezHETne.

Anonymous said...

Pusztaji Honfijak és hunlejányok!
Mindenkit szeretettel várunk békés felvonulásjunkra ahol a magyar pájinkájé fogunk menetelni!Me' ugye hogy fűzik azt zugban meg mocskos itajokra is aggatnak pájinka nevet...
A magyar bétyárság ezt nemtürháti!Ezé hozzon magával mindenki kombájnt vagy jüjön lúval vagy vattacukkoral de vonuljunk fel!
A tervezet prugram:
8:00-9:00 gyülekező kocsma elött
9:00-10:30 haditervegyeztetés a helyi kocsmáros vezetésével
10:30-12:00 csendespihegő
12:00-12:30 a betyárok felélesztése és hadrendbe szervezése
12:30-13:00 ha fizikaji álapotunk engedi menetelés a következő kocsmáig
13:00-18:00 majális, szabad foglalkozások,a pájinkatanács felavatása