Thursday, October 25, 2007

ízes magyar zsidózás

"A zsidó faj pszichéjét boncoló beszéd és az izraeli elnöknek küldött kurvaanyázó verses üzenet miatt ifjabb Hegedűs Loránt szerint legfeljebb Petőfi Sándort, vagy Szabó Dezsőt lehet perelni. Az október 23-án a Szabadság téri református templom előtt elhangzott szövegeket az egykori miépes lelkész válogatta, hogy rávilágítson az "aktuális problémákra". A rendszerváltás óta ennél veretesebb zsidózás aligha volt még közterületen."



A tapsoló plebs "munkát akarok" ordibálását követően egy hagyományőrző,
ízes zsidózós felolvasásnak lehettünk tanúi, mely 1935-ből érkezett 2007-be az idő szárnyán, bizonyítván, hogy civilizációnk hatalmas ugrásokkal halad visszafele az időben. Ki tudja, talán vannak régiók, ahol már jurtákban laknak. Nem, Magyarország nincs jelenleg sem német, sem tatár, sem egyéb megszállás alatt, ezek mi vagyunk: a magyarok. Magyar újfasiszták, magyar nacionalisták, magyar antiszemiták. A több perces folyamatos gyűlöletkeltés, és antiszemita uszítás helyett, a gazdasági mutatók előremozdítása szempontjából talán hasznosabb lett volna a tömeg valódi kérésének engedve lassan, érthetően bemondani a munkaközvetítő iroda címét, telefonszámát a mikrofonba. És valakinek talán végre azt is ideje lenne közölni a tisztelt összegyűltekkel, hogy az ország múltbéli és jelenbeli teljesítményéről elsősorban nem a németek, a cigányok, az oroszok vagy a zsidók tehetnek, hanem mi magunk: a magyar nép.

UPDATE: Egyik olvasónk felhívta a figyelmünket, hogy valójában nem
"Munkát akarok!", ahogy jóhiszeműen feltételeztük, hanem "Gyurcsány takarodj!" a két szavas, még a legegyszerűbb emberek számára is rendkívűl könnyen megjegyezhető, skandálható rigmus, ami a felvétel elején felhangzik. Mindazonáltal talán mégis érdemes lenne átváltani a "Munkát akarok!"-ra, hiszen azon túl, hogy a munka nemesít, egy becsülettel, szorgalmasan átdolgozott nap végén kevesebb magyar honfitársunkban maradna még annyi fölösleges erő, hogy kisétálhasson a térre, hogy végül nyilvános, agresszív és primitív agymosásban részesüljön egy Miépes ex-pap részéről, illetve a fennmaradó szabadidejét jobban megbecsülné, és békességben pihenéssel, a családjával töltené el. A hazájukért, családjukért valamit valóban tenni akaró, dolgozni vágyó emberek óbégatás helyett keressék fel például a Reisch Munkaközvetítő Irodát !

1 comment:

Anonymous said...

Egy szorgalmasan és becsülettel végigdolgozott nap után nem lenne erőd te senkiházi gyökér ilyen cikket írnod. Ugye most már érzed, hogy mekkora hülyeséget írtál?!